Fit, veilig én gezellig doortrappen met de Fiets Totaal Doortrap Dag

Gezond en fit
Foto: Gemeente SWF
Foto: Gemeente SWF

SUDWEST-FRYSLAN - In beweging blijven, genieten van de mooie natuur en in contact komen met gezellige andere seniore fietsliefhebbers. Klinkt dat voor jou als de perfecte combinatie? Dan is de Fiets Totaal Doortrap Dag misschien wel iets voor jou. Deze dag is bedoeld om gezellig samen te fietsen en meer te leren over veiligheid op de fiets.

De middag begint met een gemeenschappelijke lunch en een quiz over nieuwe regels en verkeersborden. Daarna volgt er een mooie fietsroute van ongeveer 20 kilometer onder begeleiding van de fietsdocent en buurtsportcoaches van TeamFRL Súdwest-Fryslân met onderweg tips hoe je veiliger kunt fietsen.

Deelname en lunch is gratis! Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze dag bij jou in de buurt? Geef je dan op door een mail te sturen naar doortrappen@fietsersbond.nl.

Datum: Dinsdag 13 juni
Locatie: Pand 1738, Plein 2 Makkum
Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Doortrappen in Friesland
Doortrappen in Friesland is bedoeld om senioren te stimuleren vaker te fietsen. Fietsen is goed voor de gezondheid, sociale contacten en mobiliteit van senioren in de provincie. Bovendien draagt het bij aan recreatie en duurzaamheid. Het programma wordt omarmd door de achttien Friese Doortrap gemeenten en de provincie Friesland. Kijk voor meer informatie op de website frieslandbeweegt.frl.