Lytse Doarpen Rintocht
Lytse Doarpen Rintocht Eigen foto

Lytse Doarpen Rintocht

zaterdag 20 april 2024 9:00 tot 17:00

Na 14 mooie jaren leek het erop dat het doek gevallen was voor de Lytse Doarpen Rintocht. Gelukkig konden we in 2023 met de Friesland Beweegt wandelsectie een doorstart maken. Het was een feest der herkenning!

In 2024 zal de wandeltocht op 20 april gehouden worden. De startlocatie wordt dan MFC De Mande in Nijlân. Ook dit jaar gaan we weer door en langs een heel aantal dorpen in de mooie Greidhoeke van Friesland. Een mooi open landschap waar je vaak van verre al de dorpen kunt zien waar je heen wandelt..

De Online Inschrijving gaat 1 februari open. T/m 29 februari krijg je een vroegboekkorting en of we de sluitingsdatum van 10 april halen? We verwachtten van niet want vol=vol!

Let op, deze tocht heeft hierom géén daginschrijving.

Inschrijven: Lytse Doarpen Rintocht