Openlijk geweld Sneek en Balk: Getuigen gezocht

SNEEK- Op zondag 19 juli 2020 omstreeks 03.30 uur, werd op de Parkstraat te Sneek, een openlijke geweldpleging gepleegd.

 

Na een woordenwisseling, ter hoogte van een horecagelegenheid aan de Kruizebroederstraat te Sneek, werden twee mannen geslagen en geschopt door een groep van ongeveer 15 à 20 personen. De twee slachtoffers liepen behoorlijk letsel op.

De politie is in het onderzoek nog op zoek naar mensen die hier getuige van zijn geweest,

Ben jij getuige geweest van dit incident en heb je nog niet je informatie gedeeld met de politie? Doe dit a.u.b. alsnog. Dat kan telefonisch via 0900-8844.

Zaaknummer: 2020193495

Balk

Op zondag 19 juli 2020 omstreeks 01.30 uur werd een bewoner van Balk mishandeld in de Dubbelstraat te Balk. Het slachtoffer werd kort voor de mishandeling in een horecagelegenheid aangesproken door een vijftal personen. Toen het slachtoffer de horecagelegenheid verliet stonden deze vijf personen hem op te wachten waarna hij door één van deze personen werd aangevallen. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val. Terwijl het slachtoffer op de grond lag werd hij door meerder personen geschopt en geslagen.

Een omstander probeerde het slachtoffer te helpen. Het slachtoffer heeft in ieder geval een gebroken neus opgelopen.

De personen die hem mishandelden waren volgens het slachtoffer tussen de 20 en 30 jaar. Eén van de daders zou mogelijk werkzaam zijn in een supermarkt in het dorp

Heb je iets gezien of gehoord van dit geweldincident. Bel dan 0900-8844.

Zaaknummer: 2020193

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden