Gezocht in Súdwest-Fryslân: briljante ideeën voor nieuwe producten of diensten

SNEEK- Loop je rond met een goed idee? En wil je dit graag tot uitvoering brengen, maar kun je nog wat professionele ondersteuning gebruiken? Doe dan mee met de Dragons Den Súdwest-Fryslân, de Pitch-wedstrijd voor Denkers en Doeners van het Werkfestival Sneek-Súdwest-Fryslân. Ook wel interessant om te noemen: het winnende idee krijgt maar liefst vijfentwintighonderd eurootjes op de rekening gestort. 

Zowel bestaande ondernemingen als studenten/starters kunnen meedoen. Een super leerzaam traject en de kans om dat goede idee dat je al jaren had (of dat je nét hebt bedacht) ook eens écht tot uitvoering te brengen.

Er is een geweldig prijzenpakket ter waarde van EUR 2.500,-- per categorie, aangeboden door de Rabobank, Mount en Ying Media. Maar belangrijker is dat deze verkiezing jou dé mogelijkheid biedt om je idee goed uit te werken met professionele begeleiding.

Op https://werkfestivalsneek.nl/meld-je-pitch-aan/ vind je alle informatie. Je plan moet binnen zijn voor 15 augustus dus je hebt nog een hele zomer om er nog eens goed over na te denken. Uit alle inzendingen kiezen we per categorie 3 finalisten die hun pitch presenteren voor een ondernemerspubliek in Theater Sneek geleid door Marijke Roskam. Een vakjury zal vervolgens het meest veelbelovende idee kiezen. De start van jouw nieuwe verdienmodel? Wie weet!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden