Herfstfair bij de Sint Martinusschool in Makkum een groot succes

Foto: Elly Attema

MAKKUM - Leerlingen, ouders en leerkrachten van de Sint Martinusschool organiseerden op 13 oktober een sfeervolle herfstfair.

De opkomst was overweldigend en zorgde naast een prachtige opbrengst vooral voor veel gezelligheid.
Iedereen genoot volop van de prachtige optredens van kinderen die heel stoer durfden zingen en dansen voor het publiek. Goochelaar-meester Rids toverde van alles uit zijn hoge hoed en de plankjes voor het draaiend rad vlogen als warme broodjes over de toonbank. Naast alle lekkere hapjes en drankjes, een heuse kinderfotograaf, de grime-hoek en de herfstproducten voor de verkoop, was er ook een ‘herfstschik-workshop’ en als klap op de vuurpijl kon eenieder die dat durfde zijn of haar toekomst laten voorspellen. Bij deze mysterieuze kamer voor een waarzeg-sessie bleef het tot na vijven een drukte van jewelste.

Een drietal kinderen won een leuk prijsje voor het maken van de mooiste kleurplaat. Hun namen zijn bekend gemaakt op de website en de Facebookpagina van de school. Martinuswaardig deelt de school de mooie opbrengst; Makkum Duurzaam zal binnenkort dan ook een symbolische cheque in ontvangst kunnen nemen.  

Door: Frans van Egmond/Makkum Nieuws