"Jongeren een kijkje achter de schermen van hun droomberoep bieden", aldus Jeanine IJtsma van On Stage

 SÚDWEST-FRYSLÂN – “Wij willen ondernemers en burgers bekend maken met VMBO On Stage. Hét event om aan deel te nemen om jongeren de kans te geven om kennis te maken met regionale beroepen en bedrijven. Wij hopen dat ondernemers en beroepsbeoefenaren enthousiast zijn geworden om na afloop deel te nemen aan Zuidwest Friesland On Stage”, vertelt Jeanine IJtsma Projectleider Zuidwest Friesland On Stage.

Wat gaan de bezoekers, andere ondernemers en organisaties  van jouw bedrijf zien op 19 september?

“2 blijde enthousiaste ambassadeurs van On Stage, flyers en vlaggen!”

Wat maakt jouw bedrijf mooi/uniek/interessant? Waarom moeten de bezoekers  jouw bedrijf niet overslaan?

“On Stage is een uniek event voor VMBO’ers uit de regio Sudwest Fryslan waarbij de 3O’s samenwerken om jongeren een kijkje achter de schermen te geven van hun droomberoep/droombedrijf. Wij investeren in jongeren, de toekomstige medewerkers!”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Bellen met bedrijven om hen te enthousiasmeren om deel te nemen aan On Stage. Op scholen de docenten ondersteunen om de leerlingen voor te bereiden op dit event.”

Wat vind jij het allerleukste, bijzonderste of mooiste aan jouw vak?

"De blijde, verraste gezichten van de ondernemers en leerlingen wanneer die elkaar ontmoeten. Maar liefst 92% van de leerlingen die aan On Stage hebben meegedaan, hebben een beter beroepsbeeld gekregen!”

Uthof 12, 9202 HL, Drachten | www.zuidwestfrieslandonstage.nl

Benieuwd naar alle 70 deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân? Check www.werkfestivalswf.nl/inschrijven en schrijf je meteen in als bezoeker van het Festivalplein bij Lokaal 55! Voor het bezoeken van bedrijven is geen inschrijving nodig.

 

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden