Afsluiting laatste streekmarkt op de Flinkefarm

HEMELUM-Dit jaar eindigt het Streekmarkt seizoen voor de deelnemers op de Flinkefarm op 4 oktober. Van de 6 streekmarkten konden er maar 4 doorgaan, maar de eerste drie waren dan ook onovertroffen! De laatste sluiten we dit jaar af met livemuziek. We hopen op mooi weer, zodat we heerlijk kunnen genieten van een van de laatste dagen buiten.

Op de laatste streekmarkt van het seizoen worden door maar liefst 30 verkopers en producenten uit Friesland regionale en bijzondere producten. Het aanbod was nooit groter.

Winkelen in een Weiland: de mooie omgeving van onze accommodaties nodigt uit om heerlijk te eten en te drinken en de prachtige omgeving van de Flinkefarm en onze vakantieboerderij te verkennen. Omdat het weiland zich er zo goed voor leent, komt op de laatste streekmarkt Boaz Roelevink uit Harlingen de sfeer compleet maken. Finalist in de finale van de SBS-talentenjacht “We want more” heeft een stem als geen ander. Je kunt niet anders dan gaan zitten en luisteren naar zijn stem!

Kom langs en laat je verrassen door het beste dat Friesland te bieden heeft. Een feest als je van lekker eten en gezelligheid houdt.

Tip: combineer de streekmarkt met een wandeling in de Gaasterlandse bossen, 5 minuten verderop. Dan heb je een fantastische dag met het mooiste wat onze omgeving te bieden heeft.

Basis info:

De streekmarkt wordt gehouden in en rondom de Flinkefarm in Hemelum

Adres : Flinkeboskje 2 8584 WV Hemelum

Telefoon : 06-23351180 Contact : info@itflinkeboskje.nl

Tijden : van 10:00 tot 17:00

Entree : vanaf 12 jaar € 2,-

Parkeren : gratis

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden