Groot Kerstconcert Sneeker Mannenkoor EDOZA

BOLSWARD- Zaterdag 17 december 2022 geeft het Sneeker Mannenkoor EDOZA haar jaarlijks Groot Kerstconcert. Deze keer in de Martinikerk in Bolsward. Aanvang is om 20.00 uur. Het koor staat ook dit jaar weer onder leiding van dirigent Jan Hibma uit Oosthem.

Hij heeft een prachtig programma samengesteld met nieuwe en bekende kerstliederen. Het koor zingt o.a. prachtige stukken uit The Music of Bethlehem. Maar ook andere bekende liederen ontbreken natuurlijk niet. En zoals altijd is er ook ruimte voor samenzang.

Medewerking wordt verleend door de mezzo sopraan Judith Godeke. Sebastiaan Schippers zal het koor, soliste en samenzang op orgel of piano begeleiden. Kortom, alle ingrediënten voor weer een sprankelend en sfeervol kerstconcert zijn aanwezig. U hoeft alleen nog maar te komen om het mee te maken.

Kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar bij: Boekhandel Van der Velde-Sneek; Sporthuis A.P. van der Feer-Bolsward; Primera-Bolsward; Kapsalon Markus-Bolsward; aan de kerk; via de website www.edoza.nl/concerten en bij de leden. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.