Help jij de volgende generatie scouts vooruit?

MAKKUM- Het is erop of eronder voor onze mooie scoutingclub, die sinds 1986 actief is in Makkum en waar al zo veel kinderen en jongeren belangrijke levensvaardigheden leerden en waar vriendschappen voor het leven hebben gesmeed.

Door een nijpend tekort aan leiding, dreigen we de opkomsten voor de scouts te moeten stopzetten. Dit zou het einde van Burdine betekenen. Dit terwijl er juist zoveel enthousiaste nieuwe welpen zijn: de nieuwe aanwas die leert samenwerken, zich maatschappelijk inzet en zich veel nieuwe vaardigheden eigen maakt.

Daarom roepen we jouw hulp in!

Wil jij je maatschappelijk inzetten en zo nu en dan als hulpleiding meedraaien met een opkomst van de scouts op de vrijdagavond? Al is het maar incidenteel, alle hulp is welkom!

Of ken jij mensen die – buiten Scouting om – graag met kinderen en jongeren werken en affiniteit hebben met buitenactiviteiten, maatschappij en natuur? Hun inzet is hard nodig!

Laat van je horen, stuur een mail naar info@burdinemakkum.nl of meld je aan bij het bestuur: Simon Tromp, tel. 06-22308496.

Zo maak je blijvend een verschil in de wereld!

Zie voor meer informatie ook: www.burdinemakkum.nl

De opkomst van de scouts vindt – buiten lockdownperiodes – iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 plaats in het clubgebouw aan de Gedempte Putten 24 in Makkum.

NB. Ook bij de groeiende groep welpen komen we handen tekort en zijn we op zoek naar hulpleiding. De welpenopkomst is iedere zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur.