Startbewijzen musical De Tocht exclusief verkrijgbaar bij Poiesz

SNEEK- De Tocht vertelt het verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden zij elkaar een belofte: als de Elfstedentocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje… De Tocht schaats je alleen, maar de finish haal je samen. 

 

Wil jij meehelpen om de magie van de Elfstedentocht door te geven aan de volgende generatie? Koop dan nu een startbewijs voor spektakelmusical De Tocht voor 50 euro bij jouw Poiesz en maak het mee! Je zit eerste rang bij de ontwikkeling van de musical, ontvangt een ticket (t.w.v. 50 euro) voor de voorpremière en ontvangt een pakket met heerlijke ambachtelijke streekproducten (t.w.v. 50 euro). De inhoud van de tas wordt mogelijk gemaakt door de partners van De Tocht: NDC mediagroep, Fortuin Dokkum, Familiebedrijf Weidenaar, Molkwarder Koeke, Boomsma en Poiesz Supermarkten

IJstheater Leeuwarden

De voorstelling vindt plaats in een speciaal gebouwd ijstheater in Leeuwarden met een capaciteit van 1.460 toeschouwers en voorzien van de nieuwste theatertechnieken. Met meteorologische special effects en een immense ijsvloer van 2.500m2 komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven. De première vindt plaats in oktober 2022. 

De Tocht wil een Elfstedengevoel creëren dat zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid en verwachting komt. Daarom zullen de 16.868 startbewijshouders in het creatieve productieproces regelmatig gevraagd worden hun mening te geven over aspecten van het script, de spelers, de muziek en het decor. Je hebt dus daadwerkelijk invloed op hoe de voorstelling er uit komt te zien en je bent altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen achter de schermen. Er zijn zelfs startbewijshouders bij de audities geweest. 

Een startbewijs is niet zomaar een ticket voor de voorpremière maar ook: 

  • Ticket voor een voorpremière incl. hapje en drankje (t.w.v. €50,-)
  • Meedenken bij de ontwikkeling van de voorstelling
  • Friese streekproducten (t.w.v. €50,-)
  • Boekje met elfsteden verhalen (t.w.v. €10,-)
  • Je steunt De Tocht financieel zodat we samen de elfsteden magie door kunnen geven aan komende generaties.

Deze actie loopt van 13 januari tot 14 februari 2021. Je kunt je startbewijs, inclusief tas met Friese streekproducten, halen bij een servicepoint in één van de 69 filialen van Poiesz. Op de website, www.musicaldetocht.frl, activeer je vervolgens je ticket zodat je betrokken wordt bij het maken van deze bijzondere musical, hier vind je ook de actievoorwaarden. 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden