ALDI opent op dinsdag 29 juni tijdelijke winkel in Workum

WORKUM - Op dinsdagochtend 29 juni opent ALDI de deuren van haar tijdelijke vestiging aan de Hearekeunst 29 te Workum.

De huidige winkel aan de Hearewei 6 te Workum sluit de deuren op zondagavond 27 juni om 18.00 uur. Op deze locatie wordt een geheel nieuwe ALDI gebouwd, die naar verwachting eind dit jaar de deuren opent. Tot die tijd kunnen klanten hun boodschappen doen in het tijdelijke filiaal aan de Hearekeunst 29 te Workum.

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08:00 - 20:00 uur, op vrijdag van 08.00 - 21.00 uur en op zondag van 09.00 - 18.00 uur.

NIEUW TE BOUWEN WINKEL

De komende maanden wordt hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe filiaal aan de Hearewei 6 te Workum. De nieuwe winkel wordt groter dan de huidige en zal voorzien zijn van de meest recente ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. Naar verwachting zal het nieuwe ALDI-filiaal eind dit jaar worden geopend. 

CORONAMAATREGELEN

De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

* Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.
* Winkel zoveel mogelijk alleen (1 persoon per huishouden).
* Het gebruik van een winkelwagen of -mandje is verplicht.
* Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
* Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers.
* Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.