Bedrijventerreinen in Bolsward, Wommels en Easterein krijgen glasvezelnetwerk

BOLSWARD-De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen in Bolsward, Wommels, Easterein en omliggende bedrijventerreinen in Easterwierrum, Scharnegoutum, Witmarsum en Wiuwert. Het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Dat is goed nieuws voor alle ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen die zich hebben aangemeld! Zij kunnen naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet. De campagne is gevoerd in nauwe samenwerking met diverse lokale telecomaanbieders en het Parkmanagement van Bolsward.

Freerk Wagt, Parkmanager Vereniging Parkmanagement Bolsward, steunt het initiatief. “Glasvezel op bedrijventerreinen is hard nodig willen we inspelen op de toekomst. We zijn al jaren bezig met het aantrekken van glasvezel op onze bedrijventerreinen. Wij zien daarom dit initiatief als een mooie kans om de bedrijventerreinen te upgraden en meer business en werkgelegenheid te creëren voor Bolsward en omgeving. We zijn blij dat er nu zoveel ondernemers zich hebben aangemeld en DELTA Fiber Netwerk glasvezel aan gaat leggen.”

Aanleg van het glasvezelnetwerk De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen ruim voor de start van de aanleg meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website gavoorglasvezel.nl/zakelijk of contact opnemen met DELTA Fiber Netwerk via 088 – 63 800 88. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen zich alsnog aanmelden bij één van de lokale telecomaanbieders of via www.gavoorglasvezel.nl/bolsward-wommels-easterein.

Glasvezel ook binnen handbereik voor de inwoners van Bolsward en Makkum

DELTA Fiber Netwerk wil ook graag de inwoners en ondernemers in de woonplaatsen Bolsward en Makkum voorzien van ons supersnelle glasvezelinternet. Inwoners en ondernemers in Bolsward en Makkum kunnen zich hiervoor vóór 8 juni aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl en doe de postcodecheck.