Big Band Friesland op Open Dag Efko Beton

Foto aangeleverd

UITWELLINGERGA-Iedere keer als je op de A7 bij Top-en-Twel de Prinses Margriettunnel induikt, denk je misschien: Wat is dat daar toch eigenlijk voor een bedrijf? Zaterdag 3 september a.s. kun je dat tussen 13 en 18 uur ontdekken en het laatste uur is Big Band Friesland erbij!

Efko Beton levert al decennialang betonnen elementen voor toonaangevende projecten, zoals het herstel van kademuren in Sneek. Efko levert ook elementen voor bruggen en andersoortige gebruikselementen, bijvoorbeeld betonnen parkbankjes. Op 3 september organiseert Efko een Open Dag, waar het bedrijfsterrein en het splinternieuwe kantoorgebouw worden getoond en er heel veel andere activiteiten op het terrein worden georganiseerd.

Mienskip

Het motto van de dag is ‘mienskip’ en daar mag Big Band Friesland een steentje aan bijdragen. Wist u dat één van de mensen van Efko fantastisch trompet kan spelen en al jarenlang lid is van Big Band Friesland?

In 2018 verzorgde Big Band Friesland de muziek voor het openlucht-theaterspektakel ‘Myn Skip’ bij Earnewâld. Spelend op een prachtig ingericht ponton was het orkest een onderdeel van het gehele speelveld, te midden van zang, dans en een heuse race tussen skûtsjes. Op de Open Dag van Efko wordt op een ponton weer een podium ingericht, zodat Big Band Friesland tussen 17 en 18 uur met een concert de dag mag afsluiten.