De Grote Speelgoedwinkel Wommels in de top van beste online speelgoedwinkels

WOMMELS- Het kwam als een verrassing! Friese speelgoedwinkel op nummer 2 van de Top 27 Beste Online Speelgoedwinkels: https://www.aanbiedingenfolders.nl/blog/beste-online-speelgoedwinkels-4. Het gaat dan over Warenhuis Van der Velde uit Wommels.

Het bijzondere is dat deze webwinkel op Intertoys na alle grote namen in speelgoedwinkelland voorbij streeft en een waardige tweede positie behaald. Verstand van speelgoed dat hebben ze zeker. Door de lockdown halverwege december waren ze ook bij Van der Velde verplicht de fysieke winkel te sluiten.

“De afgelopen weken waren de 2 webwinkels een stabiele factor voor ons bedrijf en zorgden deze ervoor dat de continuïteit in ons bedrijf werd voortgezet. Deze beoordeling zien wij als een ‘kers op de taart’ voor het werk wat wij hier als team dagelijks verzetten en de afgelopen jaren aan gewerkt hebben. Iets om trots op de zijn.”

“De Grote Speelgoedwinkel is onderdeel van Warenhuis Van der Velde in Wommels. De fysieke winkel waarvan de derde generatie nu aan het roer staat is in 2009 De Grote Speelgoedwinkel begonnen. 10 jaar later in 2019 is er nog een webwinkel aan toegevoegd namelijk De Grote Woonwinkel. Volgend jaar staat de 3de webwinkel op de planning. Deze zal dan aan het ‘Grote Winkel’ concept worden toegevoegd”, aldus Grietje van der Velde van Warenhuis Van der Velde/ De Grote Speelgoedwinkel/ De Grote Woonwinkel.