Elke week vanaf Fryslân naar de wintersportgebieden.

Bolsward- Vanaf de Kerstvakantie week vertrekken er ieder weekend tot half april weer luxe ROYAL-CLASS pendelbussen naar meer dan 150 wintersportbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Tsjechië. Nieuw is dat je nu ook kunt opstappen in Leeuwarden en Heerenveen.

Deze diensten worden verzorgd door WINTERLINER.nl in samenwerking met een aantal gerenommeerde touringcarbedrijven, waaronder ITS-reizen.nl uit Bolsward.

“Door de coronapandemie zijn er bijna twee jaar geen busreizen naar de wintersport uitgevoerd. Gelukkig zijn de klanten en diverse touroperators ons trouw gebleven en kan er eindelijk weer gereden worden. Voor een veilige en comfortabele uitvoering van de busreis zijn er wel de nodige aanpassingen gemaakt en boeken alle klanten hun busticket inclusief Repatriëringsgarantie en krijgt men direct het geld terug bij een negatief reisadvies of lockdown”, aldus Kai Hagen, eigenaar van de Winterliner.

Inmiddels zijn de eerste reizen tot volle tevredenheid van de wintersporters uitgevoerd en ziet de Winterliner vol vertrouwen een druk wintersportseizoen tegemoet.