Glasvezel Informatiepunt geopend in Wommels

WOMMELS- Vandaag opent DELTA Fiber Netwerk (DFN) officieel het een Glasvezel Informatiepunt in Wommels, maar vanaf afgelopen woensdag konden inwoners van Wommels, Witmarsum en Scharnegoutum er al terecht. Aan de Terp 60 heeft DFN een pop-up winkel ingericht waar iedereen kan binnenlopen om vragen te stellen over glasvezel in het algemeen, de huidig lopende glasvezelcampagne en het aanbod van de verschillende internetproviders. Wie wil kan zaterdag de 18e vanaf 10:00 een taartje komen eten vanwege dit mooie feit.

De aanwezige glasvezeladviseur, Mark Venema, helpt graag om iedereen een weloverwogen keuze te maken voor glasvezel en het beste telecom pakket. Je kunt bij hem binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard houdt rekening met de geldende RIVM richtlijnen. Voor een goed vergelijk en het beste advies, is het raadzaam om een rekening mee te nemen van het huidige pakket. Maak je liever een afspraak of wil je Mark even telefonisch bevragen, bel dan tijdens openingstijden naar: 06 - 3861 2393.

Het Glasvezel informatiepunt is geopend ter ondersteuning aan de glasvezelcampagne voor Wommels, Witmarsum en Scharnegoutum. Wanneer 35% van de inwoners van ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 27 oktober 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen.