Het digitale wordt persoonlijker en het persoonlijke wordt digitaler

BOLSWARD - Vanaf dinsdag 15 september kunnen klanten van ING zelf hun digitale bankzaken regelen bij het vernieuwde ING-servicepunt in Bolsward, gevestigd in de Primera aan de Nieuwmarkt. 

Primera Bolsward is al ruim zeven jaar dé gemakswinkel van Bolsward. Klanten kunnen er terecht voor een ruim assortiment aan onder andere cadeau-artikelen, wenskaarten, boeken, tijdschriften en kantoorartikelen. Gemak betekent echter ook dienstverlening en met onder andere stomerij, pasfoto’s, full-service PostNL-kantoor en ING-servicepunt voldeed en voldoet Primera in Bolsward daar uitstekend aan. Nu kunnen ING-klanten in de winkel van Niels en Jacoline Engelmoer ook hun digitale ING-bankzaken zelf regelen, Het vernieuwde ING-servicepunt biedt de mogelijkheid om in de eigen internetomgeving bankzaken te regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan de klant indien nodig hulp inroepen als het even niet lukt. Bij dit vernieuwde ING-servicepunt komen digitaal bankieren en persoonlijke dienstverlening samen. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.

Primera-ondernemer Niels Engelmoer: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds meer digitaal worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Wij en onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Of we vragen Internetbankieren samen met ze aan als ze nog niet zo digitaal actief zijn.” Vanaf 22 september is er ook een geldmaat in de winkel. Hier kunnen klanten van alle banken pinnen en klanten van ING, RABO en ABN/AMRO kunnen er ook storten. “Een dikke aanwinst voor het centrum Bolsward”, aldus Niels Engelmoer. “De pinautomaten leken de afgelopen jaren in het centrum wel als paddenstoelen ín de grond gestampt te worden in plaats van eruit. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om een geldmaat in onze winkel te krijgen.”
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden