Ondernemersvereniging Makkum neemt initiatief voor toeristisch magazine

MAKKUM - De Ondernemersvereniging Makkum heeft het initiatief genomen voor een toeristisch magazine, dat zal worden verzorgd door Ying Media. 

In het blad, dat in een oplage van 7.500 wordt gedrukt, staat een breed scala aan informatie. Het blad is primair gericht op de toerist, Maar niet alleen de recreatie- en toeristische branche komen aan de orde, er is óók aandacht voor de detailhandel, handel & industrie en horeca. Bezienswaardigheden, jachtbouw, jachthavens, natuur, horeca, verblijfsaccommodatie, evenementen etc. zowel in Makkum dorp als aan het Makkumerstrand worden over het voetlicht gebracht.

De VVB heeft zich hierbij aangesloten. Door gezamenlijk op te trekken kan Ying Media de leden van beide verenigingen 10% korting geven op adverteren in het magazine. Daarbovenop heeft het bestuur van OVM besloten om bovenop de 10% korting nog eens 20% korting voor de leden uit eigen kas te financieren. Als lid van OVM krijgt men dus in totaal 30% korting op de advertentietarieven.

Ying Media zal binnenkort het initiatief voor contact nemen. De volledige advertentietarieven kunt u opvragen via secretariaat@ov-makkum.nl.