Ook rondvaartbedrijf Van der Werf gooit de trossen weer los

SNEEK – Vanaf 1 juni mag ook Rondvaartbedrijf de trossen weer losgooien. Uiteraard verheugend nieuws, voor het rondvaartbedrijf dat dit jaar het 80-jarige jubileum viert. We hebben directeur Menno van der Werf de volgende vragen voorgelegd.

Wat is toegestaan

Vanaf 1 juni mogen wij weer 30 personen per schip ontvangen, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard.

Vanaf 1 juli mogen wij maximaal 100 personen per schip ontvangen, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard.

Wat is jullie vaaraanbod

Vanaf 1 juni varen wij af, vanaf Sneek en Lemmer met een aangepast vaaraanbod. Afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende periode, zullen wij ons vaaraanbod hierop aanpassen.

Welke maatregelen zijn getroffen

Wij hebben een richtlijn opgesteld om de veiligheid van gasten en bemanningsleden voldoende te kunnen waarborgen tijdens COVID-19 pandemie. Uitgangspunt voor deze richtlijn zijn de geldende adviezen van het RIVM en de aanwijzingen en maatregelen van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio’s. Zodra deze maatregelen en adviezen wijzigen, zal ook onze richtlijn z.s.m. hierop worden aangepast.

I.v.m. zorgvuldige naleving van de COVID-19 maatregelen, vragen wij u om per gezinshuishouden een boeking te maken.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, volgens de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis.
U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden