Rabobank en homeQgo werken samen voor duurzame woningen

SNEEK- De Rabobank wil bijdragen aan het versnellen van de verduurzaming van de woningmarkt en hiermee een maatschappelijke rol vervullen in de energietransitie. 80% van de huiseigenaren overweegt te investeren in energiebesparende maatregelen, slechts een klein percentage komt ook echt in actie.

Daarom roept de Rabobank huiseigenaren en huurders op de HuisScan van homeQgo uit te voeren. Je krijgt in beeld hoe je je huis kunt verduurzamen, wat je bespaart op je maandlasten en hoe je een spaarpotje opbouwt voor een duurzame toekomst.

Nanne Tjoelker, directeur Particulieren Rabobank: ‘Verduurzamen moet makkelijker. Vaak willen mensen hun huis wel verduurzamen maar weten zij niet wat er allemaal mogelijk is. Daarom adviseren wij de HuisScan van homeQgo. Je krijgt dan direct inzicht in de energiebesparende maatregelen speciaal afgestemd op de eigen woning.

Als je je huis verduurzaamt, bespaar je op je maandlasten en verhoog je je wooncomfort. En je draagt bij aan een beter milieu. Als je de scan uitvoert kun je direct een offerte opvragen en opdracht geven tot uitvoer van de maatregelen door gecertificeerde installateurs. Nieuwsgierig geworden? Begin meteen op rabobank.nl/duurzaamwonen.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Bolsward - IJselmeerkust

Wees loyaal – aan onze vrienden