Snel een APK garage vinden? Zo doe je dat!

INGEZONDEN - Loopt de APK van je auto binnenkort af en moet je dus weer een nieuwe keuring laten doen? 

Dan is een goede garage bij jou in de buurt zoeken soms best lastig. Natuurlijk kun je Google gebruiken om een garage te vinden, maar dan krijg je pagina's aan onoverzichtelijke zoekresultaten waar je doorheen moet worstelen. Je kunt dan eigenlijk beter een website zoals MijnGarage.nl raadplegen. Hier staan namelijk alle gecertificeerde APK garages per woonplaats en regio gecategoriseerd en dat maakt het zoeken een stuk makkelijker. Hoe dit precies in z'n werk gaat, lees je hieronder!

Makkelijk in jouw regio zoeken

Op MijnGarage.nl kun je dus een APK garage zoeken op woonplaats. Stel dat je bijvoorbeeld in Alkmaar een garage zoekt die APK keuring doet, dan type je gewoon in de zoekbalk "APK keuring in Alkmaar". Je krijgt dan meteen alle garages op een rijtje te zien. Uiteraard kun je ook naar garages in andere plaatsen zoeken, dus er is altijd wel eentje in jouw regio te vinden!

Goed overzicht van de APK prijzen

Een APK keuring moet volgens bepaalde regels gebeuren die wettelijk bepaald zijn. Hoeveel geld een garage voor deze APK keuring vraagt, staat echter niet vast. Het kan dus zomaar zijn dat je bij de ene garage € 20 betaalt, maar bij een andere meer dan € 50 kwijt bent. Deze prijsverschillen zijn best groot en daarom is het helemaal te begrijpen dat je eerst wilt weten hoeveel de garages bij jou in de buurt voor een APK keuring vragen. Om deze reden kun je op MijnGarage.nl de prijzen van de garages inzien en deze vergelijken met elkaar. Zo kom je altijd tot de beste prijs en betaal je niet onnodig teveel. Heb je een garage via MijnGarage.nl gevonden en valt de rekening toch hoger uit dan je op de site hebt gezien? Dan betaalt MijnGarage.nl jou het prijsverschil gewoon terug!

Altijd een garage bij jou in de buurt

Heb je geen APK keuring nodig, maar wil je wel andere checks of onderhoudswerkzaamheden aan je auto laten doen? Dan kun je ook MijnGarage.nl raadplegen en in jouw buurt zoeken naar garages die bijvoorbeeld ruitenwissers, distributieriemen of koppelingen repareren en vervangen. Ook kun je zien waar in de buurt er bijvoorbeeld Nissan, Audi of Mini garages te vinden zijn voor als je naar een merkgarage zoekt. Uiteraard kun je hier ook weer de prijzen met elkaar vergelijken en dus altijd voor een scherpe prijs je auto onder handen laten nemen!