Twee dagen sneak preview Renault Arkana bij ABD

FRYSLÂN - Woensdag 2 en donderdag 3 juni worden bijzondere dagen voor ABD Renault. Belangstellenden kunnen dan alvast, als eerste, de nieuwe Renault ARKANA bewonderen. Renault heeft met dit model zichzelf weer overtroffen. 

De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen, grotere bodemspeling én een interieur van topklasse.

Renault ARKANA
De ARKANA heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een grotere bodemspeling en een interieur van topklasse. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 pk aandrijflijn die garant staat voor een uitstekende combinatie van efficiëntie en rijplezier. De prijzen beginnen bij € 32.390,- u heeft dan de complete ZEN uitvoering die van alle gemakken is voorzien.

Sneak preview
De nieuwe ARKANA is vanaf heden te bestellen bij elke vestiging van ABD Renault en staat vanaf augustus in de showroom. Kunt u niet zo lang wachten? Dan bent u welkom bij ABD Leeuwarden op de sneak preview woensdag 2 en donderdag 3 juni van 9:00-21:00 uur.