VIDEO | Ying Media uit Sneek | Werkfestival Súdwest-Fryslân-deelnemer 2021

SÚDWEST-FRYSLÂN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor! Maak kennis met Ying Media!

Door het maken van lokale relevante content (off- en online) zorgen wij voor de verbinding tussen inwoners/bezoekers/klanten en bedrijven/instellingen/ maatschappelijke initiatieven en events. Op deze wijze dragen wij iedere dag opnieuw bij aan het economische, sociale en culturele klimaat in de regio.

 

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van kwalitatieve multimediale magazines, tijdschriften en kranten. Deze worden in de markt gezet om zo volop toegevoegde waarde te bieden aan de lezers. Onze titels inspireren en informeren en hebben een professionele uitstraling. Deze zijn gericht op de regio, sport, recreatie & toerisme.

 

Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.