GoldenSports van start in Bolsward

BOLSWARD- Inwoners uit Bolsward (e.o.) van 55 jaar en ouder kunnen meedoen aan GoldenSports. GoldenSports is lekker samen bewegen in de buitenlucht onder professionele begeleiding. De eerste training vindt plaats op woensdag 8 september.

GoldenSports is speciaal ontworpen voor 55+’ers om samen te bewegen. Ook 55+’ers met lichamelijke klachten kunnen deelnemen, wel is het belangrijk dat er zonder stok gelopen kan worden. Tijdens de training wordt gewerkt aan conditie, balans, stabiliteit en coördinatie. Alle trainingen kunnen op eigen niveau worden gevolgd en vinden buiten plaats op gepaste afstand. Na afloop van de training is er ruimte voor een kopje koffie of thee. 

De training vindt elke woensdag (start 8 september) plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur, op het kunstgrasveld/skeelerpark bij Sportpark ‘Het Bolwerk’ in Bolsward. Aanmelden voor GoldenSports kan via www.beweegteamsudwestfryslan.nl/golden-sports-bolsward maar is niet verplicht. Er kan per keer betaald worden (€ 4,50 per les) of door middel van een strippenkaart (€ 40,00 voor 10 lessen).