Triatlon Witmarsum zoekt vrijwilligers

Foto: Triatlon Witmarsum

WITMARSUM - De voorbereidingen op de 8e Triatlon Witmarsum op 19 september zijn in volle gang.

De organisatie is voorzichtig, houdt rekening met allerlei ontwikkelingen en heeft een plan-B achter de hand. De eerste deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven. Inschrijven voor de triatlon is mogelijk t/m 12 september via www.triatlonwitmarsum.nl.

Men zoekt echter nog vrijwilligers, die mee willen helpen op de dag van de triatlon. “Zij zijn het visitekaartje voor zowel deelnemers als publiek,” zegt Marco Kingma namens de organisatie. “Wie bereid is om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken kan ons helpen met het opbouwen en afbreken van de wisselzone, het regelen van verkeer of het bemannen van een drinkpost in het dorp.”

Marco is positief met betrekkling tot de mogelijkheden. “Hoe de triatlon er precies uit gaat zien hangt mede af van de geldende maatregelen. Er wordt steeds meer versoepeld, dus we gaan er stiekem vanuit dat sportwedstrijden in september zo goed als vanouds zullen zijn, dus mét publiek.”

“Dus doe je niet mee, maar wil je tóch betrokken zijn bij de triatlon? Kom ons heldenteam van vrijwilligers dan versterken! Dat kan via een mail naar info@triatlonwitmarsum.nl. Via dat adres kan ook meer informatie worden verkregen.”

Door: Frans van Egmond/Makkum Nieuws