Rein Kingma van DND Alu Products: ‘Kwaliteit boven kwantiteit!’

Algemeen
Afbeelding

SÚDWEST-FRYSLÂN – Kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud  zijn in een notendop waar het bedrijf van Rein Kingma, DND Alu Products BV voor staat. En hoe dat er precies uitziet,  vertelt hij je graag op 19 september tijdens het Werkfestival! “Wij openen onze deuren en laten graag onze productie werkplaats zien, waar we hoogwaardige aluminium bouwelementen maken met een diversiteit aan machines en enthousiaste medewerkers!”

Rein, vertel. Waarom doen jullie mee aan het Werkfestival en wanneer is de dag voor jullie geslaagd?
“Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde werknemers die ons team kunnen versterken. Onze dag is geslaagd wanneer wij leuke gesprekken hebben met geïnteresseerde mensen die nog niet weten wat wij exact kunnen en leveren.”

En wat leveren jullie dan?
“Onze branche is nog redelijk onbekend, door ons hightech machinepark kunnen we prachtige producten maken, alles van aluminium plaat met een duurzame poedercoating. Enorm interessant product. Deze producten leveren wij elke dag door geheel Nederland en onze monteurs rijden elke dag vanuit Sneek naar alle uithoeken van ons land.”

Hoe ziet zo’n werkdag eruit?
“Om 5:30 uur ben op de zaak om alle monteurs op weg te helpen. Om 7:00 start de montage ploeg, na de werkbespreking gaan we allen starten, ik zorg dat alle bestellingen kloppen en op tijd gereed zijn. Inkopen van alle montage middelen, materialen. Het werk voorbereiden van nieuwe projecten,  voor al onze werknemers het overzicht bewaren en 16:00 uur voldaan en tevreden naar huis!”

Wat vind jij het allerleukste, bijzonderste of mooiste aan jouw vak?
“De diversiteit van de mensen, ons mooie product en alle zaken die bij een flinke onderneming komen kijken.“

Wagenmakersstraat 8, 8601 VA Sneek | www.dndaluproducts.nl

Benieuwd naar alle 70 deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân? Check www.werkfestivalswf.nl/inschrijven en schrijf je meteen in als bezoeker van het Festivalplein bij Lokaal 55! Voor het bezoeken van bedrijven is geen inschrijving nodig. 

Afbeelding
Afbeelding