Straatfestival BOLSturrich organiseert knotsgekke pubquiz

Algemeen
Afbeelding

BOLSWARD- Op zaterdag 11 maart om 20.31 uur start de BOLStjurriche PubQuiz in Ons Gebouw aan het Broereplein in Bolsward. Straatfestival BOLStjurrich is bekend van hun straatfestival op de Heamielzaterdag en soms organiseren zij pub quizzen.

\n

“Deze keer hebben we weer super leuke rondes, met moeilijke maar ook zeker makkelijke vragen. We willen de pubquizzen toegankelijk maken voor iedereen. Maar het gaat vooral om de gezelligheid en de eeuwige room”, vertelt festivalmanager Wouter Galema.

“Tijdens de pubquiz kan er een lekker drankje worden gekocht en zijn er lekkere quizhappen. En er kan gedanst worden, want er is ook een DJ”.

Zaterdag nog niks op de planning staan? Er zijn nog een paar tafels beschikbaar! Meld je dan aan door een mail met je teamnaam te sturen naar info@bolstjurrich.nl. Wie weet tot dan!”. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen met maximaal 5 personen per team. De kosten zijn € 5,- per persoon, die per pin betaalt kan worden bij de ingang. Van tevoren aanmelden is verplicht en vol = vol.

Meer informatie over Straatfestival BOLStjurrich is te vinden op https://bolstjurrich.nl/.

Foto aangeleverd