Arjen Overmaat nieuwe presentator No derfoar!, Harm Weistra draagt het stokje over

Algemeen
Foto: Omrop Fryslân
Foto: Omrop Fryslân

FRYSLAN - Arjen Overmaat is vanaf 1 mei de nieuwe presentator van No derfoar!. De huidige presentator Harm Weistra vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat verder als zelfstandig journalist.

Harm Weistra kwam in 2001 bij Omrop Fryslân. Acht jaar geleden kreeg Weistra zijn eigen programma op de namiddag: Weistra op wei. Sinds twee jaar zit Weistra op de ochtend met No derfoar!, waar de muziek centraal staat en veel ruimte is voor contact met de luisteraars.
 
Weistra vindt de tijd nu rijp voor een nieuwe uitdaging, onder andere bij RTV NOF. ‘Ik word nu zelfstandig journalist’, legt hij uit. ‘Het grootste deel van de tijd zal ik de streekomroep helpen met een project om de omroep verder te professionaliseren. Verder zal ik de kansen aangrijpen die op mijn pad komen. Een definitief afscheid van Omrop Fryslân is het echter niet, hij blijft beschikbaar als vervanger op de radio.

Arjen Overmaat als opvolger

Vanaf volgende week 1 mei neemt Arjen Overmaat de presentatie van No derfoar! over. ‘Ik heb heel veel zin om als vaste presentator van No derfoar! aan de slag te gaan. Samen met de luisteraar maken we er iedere dag weer een mooi programma van’, vertelt Arjen blij.

No derfoar!

No derfoar! is het radioprogramma tussen 9.30 en 12.00 uur bij Omrop Fryslân. Lekkere muziek, interessant nieuws, mooie verhalen: No derfoar! heeft het allemaal.