Timmerman | Meubelmaker Jachtbouw

Algemeen
Jobz-on
Jobz-on Jobz-on

Ben jij gek op houtbewerking en wil jij graag aan de slag met het interieur en exterieur van luxe jachten en schepen? Solliciteer dan als timmerman in de scheeps- en jachtbouw!
solliciteer direct!

Wat bieden wij?

Contract:Contract voor bepaalde tijd, met daarna een vast contract
Uren:32 tot 40 uur per week
Salaris:Salaris is in overleg
Werkomgeving:Werken aan unieke en prestigieuze jacht- en scheepsprojecten
Secundaire arbeidsvoorwaarden:Volgens Hiswa CAO

Wat ga je doen?

Als timmerman werk je bij een gerenommeerd scheepstimmerbedrijf met een nuchtere en no-nonsense mentaliteit wat zich specialiseert in het betimmeren van grote en luxe jachten. In elk project wat zij doen, staan kwaliteit, vakmanschap en klantgericht werken voorop. Naast hun jarenlange ervaring in jachtbetimmering zijn ze ook gespecialiseerd op het gebied van interieur- en exterieur. Voor de inbouw van het interieur van een luxe jachtmerk zoeken zij versterking in de vorm van een enthousiaste timmerman, interieurbouwer, meubelmaker, keukenmonteur, houtbewerker of iemand met twee rechterhanden.

Als scheepstimmerman ben je verantwoordelijk voor het creëren van hoogwaardige interieur- en exterieurafwerkingen van jachten en schepen en werk je met verschillende houtsoorten, plaatmateriaal en andere materialen.Je werkt samen met ervaren vakmensen en speelt een cruciale rol bij het realiseren van prachtige scheepsinterieurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kortom, als timmerman | interieurbouwer;

Voer je diverse werkzaamheden uit volgens specificaties en ontwerpen;Installeer je betimmeringen, meubels, kasten of vloeren;Zorg je voor een nauwkeurige afwerking en heb je oog voor detail;Werk je samen met collega’s om projecten binnen de afgesproken deadlines af te ronden;Kun je je ontwikkelen tot vak volwassen scheepstimmerman | interieurbouwer.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die oog voor detail heeft en altijd streeft naar perfectie in zijn/haar werkzaamheden. Iemand die goed zelfstandig uit de voeten kan, maar het ook leuk vindt om samen met het team het beste resultaat neer te zetten. Je bent flexibel en weet scherp te blijven binnen een dynamische werkomgeving.

Daarnaast heb je;
Ervaring als timmerman, interieurbouwer, meubelmaker, keukenmonteur of als hobbymatige klusser;
Ervaring met houtbewerking;
Ervaring met verschillende materialen en gereedschappen die worden gebruikt in scheepstimmerwerk;
Inzicht om technische tekeningen en plannen te lezen.

solliciteer direct!