Technisch Medewerker Binnendienst

Algemeen
Jobz-On Joure
Jobz-On Joure Jobz-on

Kom jij uit de logistiek of technische branche en ben jij op zoek naar een volgende stap naar kantoor en wil jij jouw technische kennis inzetten in de commerciële dienstverlening naar klanten? Solliciteer dan als technisch medewerker binnendienst en wordt de spil in het klantcontact bij een technische dienstverlener in Joure!
solliciteer direct!

Wat bieden wij?

Contract:Functie voor langere tijd
Uren:40 uur per week
Salaris:Salaris tussen de 2500,- en 3000,- per maand op basis van 40 uur per week
Werkomgeving:Kleinschalig en informeel team
Locatie:Modern pand op een fantastische locatie aan de snelweg

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker binnendienst werk je bij een snelle en betrouwbare groothandel voor truckdealers en carrosseriebouwers. Zij leveren sets en onderdelen voor de hydraulische aandrijving van laad- en lossystemen voor vrachtauto’s en op alle vragen over deze vorm van hydrauliek kennen zij het antwoord. In een team van 7 mannelijke medewerkers werken zij vooruitstrevend en projectmatig voor het optimaliseren van werkprocessen en het innoveren binnen de markt.

Als technisch medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor alle eerste klantcontact en binnenkomende vragen via de telefoon of mail. Jij geeft antwoord op technische basis vragen en bij lastigere vragen vind je de antwoorden via jouw collega’s of de leveranciers. Verder controleer je bestellingen, loop je de orders na en geef je goedkeuring. Daarnaast beheer je de agenda en zorg je voor de inkoop van kantoorbenodigdheden en andere facilitaire zaken.

Kortom in deze functie;

Beantwoord je alle binnenkomende vragen;
Los je technische vragen gedeeltelijk op;
Maak je offertes en check je de voorraad en prijzen;
Plan je afspraken in;
Verzorg je inkoop van kantoorartikelen.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van technisch medewerker binnendienst zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde collega die goed kan communiceren, die in staat is om door te vragen, die in staat is om het juiste antwoord te vinden en die accuraat kan werken. Daarnaast verwachten wij dat je;

MBO-4 werk- en denkniveau;
Beschikt over enige technische kennis;
Ervaring hebt met klantcontact.

solliciteer direct!