‘In de ban van de zonde’, psychologische thriller Sylvia Huitema

Door: Henk van der Veer Cultuur en uitgaan
‘In de ban van de zonde’, psychologische thriller Sylvia Huitema
‘In de ban van de zonde’, psychologische thriller Sylvia Huitema Foto aangeleverd

SNEEK- ‘In de ban van de zonde’, is de titel van Sylvia Huitema haar nieuwste boek. Sylvia Huitema woonachtig in Zuidwest Friesland en geboren in Bakhuizen (1963) schreef inmiddels negen boeken. Waarvan twee kinderboeken, zes romans, een misdaadroman en nu een psychologische thriller. De eerste romans zijn inmiddels op eigen verzoek uit de handel genomen omdat ze krimi’s wilde gaan schrijven. 

Sylvia schrijft momenteel bij drie verschillende uitgevers. In de nieuwe psychologische thriller ‘In de ban van de zonde,’ heeft ze samen met de uitgever gekozen voor de pseudoniem Sylvia Harrisson omdat dit boek kans maakt op een vervolg in het buitenland. Hoewel er een vervolg op papier staat, laat dit nog even op zich wachten, want ze heeft nog opdrachten liggen voor een andere uitgever. Daar geeft ze als freelance schrijfster pocketboeken uit, die per deel verkocht worden aan de uitgever. Die telt ze daarom niet mee in de lijst van haar geschreven boeken.

‘In de ban van de Zonde’

Twee weken na de moord op de voormalige directrice van een jeugdzorginternaat wordt ook de schoolpsychologe onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen. Het rechercheteam start een grootschalig onderzoek en stuit op een netwerk van georganiseerde illegale adopties. Dat werpt een zware deken over het verleden. Geheimen worden ontrafeld en de grens tussen recht en onrecht vervaagt in een beklemmend verhaal met onverwachte wendingen. Het wordt een race tegen de klok om de waarheid te onthullen.

U kunt haar psychologische thriller bestellen op www.sylvialucia-auteur.com of www.ellessy.nl