Training ‘GOED omgaan met dementie!’ op 16 en 22 juni in Bolsward

Gezond en fit
Afbeelding

BOLSWARD- Op donderdag 16 en woensdag 22 juni organiseren we samen met Sociaal Collectief de training ‘ Goed omgaan met dementie’ in Bolsward.

Tijdens de training leer je wat je kunt doen wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen.

Die meneer van drie huizen verderop kijkt op straat steeds zo verward om zich heen.

Een klant in de supermarkt raakt in paniek omdat hij zijn lijstje niet kan vinden.

Een bezoeker begrijpt niet hoe de glazen draaideur in de winkel werkt. Herkenbaar?

Ben jij benieuwd hoe je deze mensen het beste kunt aanspreken. Wat je in zo’n situatie kunt doen? En wat beter niet? Meld je dan aan voor de training ‘Goed omgaan met dementie’ die we geven op 16 of 22 juni in Hotel De Wijnberg in Bolsward.

In Nederland hebben naar schatting 280.000 mensen dementie. Maar liefst één op de vijf mensen krijgt de ziekte. Zo krijgen we er allemaal mee te maken. In onze familie- of vriendenkring. Maar ook op straat, in de winkel, bij de sportvereniging of op het werk.

Meld je aan voor de gratis training ‘GOED omgaan met dementie!’

De afgelopen maanden organiseerden we samen met Sociaal Collectief de training ‘Goed omgaan met dementie’ in Bolsward. De training wordt gegeven door trainers van Samen dementievriendelijk. Dit zijn de laatste trainingen van deze reeks.

Wanneer:

donderdag 16 juni, 13.30 – 16.00 uur.

woensdag 22 juni, 13.30 – 16.00 uur.

Waar: Hotel De Wijnberg in Bolsward

Kosten: de trainingen zijn voor alle inwoners en is gratis.

Meld je aan!

Wil je je aanmelden? Vul dan het formulier in op de website. Hier is ook meer informatie te vinden over de inhoud van de training. Je kan je ook aanmelden door te bellen met Gerda Muller van Sociaal Collectief: 06 2571 7156.