Podologiepraktijk Wierda in Bolsward

Door: Henk van der Veer In bedrijf
Gerard Wierda, pomoloog in Bolsward
Gerard Wierda, pomoloog in Bolsward Martine Ketelaar

BOLSWARD – Bolsward heeft sinds kort ook een praktijk voor podologie. Podologiepraktijk Wierda is gevestigd aan de Franekerstraat 16, naast de fysiotherapiepraktijk.

“Het lijkt op een carrière switch,” zegt Gerard Wierda, die ook werkzaam is in de naastgelegen fysiotherapiepraktijk, “maar niets is minder waar, Na ruim dertig jaar fysiotherapie/manuele therapie had ik de behoefte om me meer in de voeten te verdiepen. De voeten zijn toch de grondvesten van het menselijke lichaam en binnen de fysiotherapie wordt er naar mijn idee te weinig naar gekeken, terwijl er steeds meer mensen met voetklachten in de fysiotherapiepraktijk komen. Zodoende ben ik de opleiding voor podologie gaan doen. Sinds 2019 ben ik geregistreerd podoloog en ook specialist echografie voeten.” 

De podologiepraktijk is groeiende en heeft geen lange wachtlijst. Een afspraak maken kan zonder verwijzing op telefoonnummer 0515-221014 of online. Na een algeheel deskundig onderzoek wordt er zonodig een inlay/steunzool ontworpen en gemaakt en binnen twee weken geleverd. In het pand is ook een pedicure aanwezig onder de naam Inki’s pedicure.

??