Keukenspuiterij Friesland en Eindeloos Design zijn verhuisd naar Industriepark 5 in Bolsward

In bedrijf
Afbeelding

INGEZONDEN - Keukenspuiterij Friesland en Meubelmakerij Eindeloos Design zijn per 1 maart verhuisd naar het Industriepark 5 in Bolsward.

Sinds 2015 waren beide bedrijven gevestigd in Schettens, maar daar was uitbreiding door omstandigheden niet mogelijk. De Keukenspuiterij heeft een behoorlijk groei meegemaakt en er was dringend behoefte aan meer werkruimte, met een nog beter indeling. Meubelmakerij Eindeloos Design wordt ook nog steeds goed bezocht en het plan is om hier de komende jaren, een extra impuls aan te geven De nieuwe locatie in Bolsward biedt uitkomst en werd op het juiste moment aangeboden. Het ruime pand ligt op een prachtig strategische zichtlocatie en is prima toegankelijk.
“Op nieuwe locatie hebben we de mogelijk gehad om alles ruimer en efficiënter op te zetten en een meer professionele uitstraling. Er wordt duidelijk ingezet op verduurzaming van het gehele werkproces door middel van zonnepanelen en verwarming van de spuitinstallatie op warm water”, aldus de bedrijven. “We kunnen klanten nog beter ontvangen en bedienen, en op deze locatie kunnen we weer jaren vooruit.”