Kijk eens of je recht hebt op het Kindpakket

Door: Henk van der Veer Algemeen
Kijk eens of je recht hebt op het Kindpakket
Kijk eens of je recht hebt op het Kindpakket Foto Gemeente SWF

SNEEK- Met het Kindpakket kun je een vergoeding krijgen voor verschillende kosten, zoals sport, internet of ID-kaart voor je kind. Ook kun je zwemlessen voor je kind aanvragen en een laptop voor het voortgezet onderwijs.

Op de website vind je meer informatie over het Kindpakket en kun je ook direct het aanvraagformulier invullen.

Kom langs bij SWF Tichtby

Heb je liever wat hulp bij de aanvraag? Kom dan langs bij één van de inloopmomenten van SWF Tichtby bij jou in de buurt. De medewerkers van SWF Tichtby staan voor je klaar en kijken samen met jou wat er mogelijk is. Ze helpen je direct met de aanvraag. Op onze website kun je zien wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Check waar jij recht op hebt

Gebruik de handige rekenhulp op de website en zie direct of je in aanmerking komt voor het Kindpakket. Ook zie je direct van welke regelingen je nog meer gebruik kunt maken.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor het Kindpakket? Via de handige rekenhulp op de website kun je al met een paar vragen achterhalen of je recht hebt op deze vergoeding. Je ontvangt direct een overzicht met alle regelingen waar je recht op zou kunnen hebben. Vul een paar vragen in en je ontvangt direct een overzicht met alle regelingen waar je recht op zou kunnen hebben.