Kom de herfst beleven op de Sint Martinusschool

MAKKUM-Zelfgemaakte appelmoes, rozenbotteljam, pompoensoep... loopt het water u al in de mond? Kom proeven en beleven op de Herfst Fair op de Sint Martinusschool in Makkum. Naast allerlei lekkernijen in onze foodstand is er ontzettend veel te doen. Er zijn kraampjes met door de leerlingen zelfgemaakte producten, een kinderfotograaf, een draaiend rad met leuke prijzen, je kunt je nagels laten lakken en een tattoo laten zetten, een workshop volgen en er is zelfs een waarzegger.  

De opbrengst van de Herfst Fair komt voor een deel ten goede aan ons schoolplein. Daarnaast doneert de school een bedrag aan Makkum Duurzaam. Passend bij de naam van de school, delen zij graag met anderen, net zoals Sint Martinus zijn mantel deelde met een arme man bij de stadspoort. 

De school vindt het heel belangrijk dat kinderen in contact zijn met de natuur in hun naaste omgeving en komen daarom regelmatig op de natuurspeelplaats en in de tuin van Makkum Duurzaam. Het was voor het team van de school daarom ook meteen duidelijk waar een deel van de opbrengst van de Herfst Fair naar toe zou moeten gaan. 

Graag zien de kinderen en het personeel van de school u op woensdag 13 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op de R.K. Daltonschool Sint Martinusschool te Makkum op haar Herfst Fair.